Geen categorie

Net als ieder jaar hebben we ook dit seizoen weer een aantal festiviteiten georganiseerd in de haven. Voor dit jaar hebben we weer onze welbekende mosselavond. Kom gezellig een pannetje mosselen eten met daarbij verse stokbrood en salade. Voor de liefhebbers van gebakken vis hebben we dit jaar ook gebakken kibbeling en voor de kinderen visfriet.

Naast de mosselavond hebben we dit jaar iets nieuws. Een leuke foodtruckavond. Er komen 3 foodtrucks op de hoofdsteiger. Eentje met overheerlijke hamburgers, eentje met flammkuchen en de nieuwste sensatie chocokebab. Dit alles onder het genot van een heerlijk wijntje.

Dan hebben we dit jaar ook voor het eerst de tweedehands watersportmarkt. Heeft u toevallig watersport spulletjes die u niet meer gebruikt en wilt u het verkopen? Dan kunt u met uw kleedje bij ons op de hoofdsteiger aanschuiven. Onder andere Le Belle Charters en Schroder Watersport hebben tijdens dit evenement ook leuke aanbiedingen.

Als laatste hebben we twee keer dit jaar een wijnproeverij onder leiding van Bas Brouwer. Hier kunt u de lekkerste wijnen proeven.

Een overzicht van het programma vindt u hieronder.

Evenementen 2018

Geef een reactie

ReserveerWebcam