Marina Volendam

Marina Volendam is een van de modernste jachthavens in Nederland en is gelegen in het pittoreske dorpje Volendam. In 2007 is de jachthaven geopend en zij beschikt over 500 ligplaatsen voor zeil- en/of motorboten van 6 tot 20 meter lang. De haven ligt heel centraal direct aan het Markermeer, nabij het IJsselmeer. Dit is de ideale uitvalbasis voor watersporters.

havenkantoor

Typisch Volendamse uitstraling

De haven heeft een luxe en typisch Volendamse uitstraling en is heel toegankelijk. De steigers zijn breed opgezet en gemaakt van stevig hardhout. De boxen hebben allemaal een vingersteiger met kunststof stootranden om onbezorgd in te varen. 

De sfeer is warm en gezellig

Op de grote hoofdsteiger in het midden van de haven vindt u veel vertier. Jonge kinderen kunnen er gezellig samen spelen en ouders kunnen lekker genieten van het uitzicht aan de picknicktafels en bankjes. De sfeer is warm en gezellig. Het havenkantoor heeft groots uitzicht over de haven. Dit gebouw is gebouwd in Volendamse stijl en is gebaseerd op het gebouw van de visafslag aan de oude haven van Volendam.

Marina Volendam zonsondergang

Ideale locatie

Marina Volendam is een zusterhaven van Marina Makkum en bevindt zich in het ‘Marinapark Volendam’. Rondom de jachthaven bevinden zich restaurantjes, cafeetjes, een kapper, tandarts, wellness centrum, watersportwinkel, kledingwinkel en een supermarkt, waar ook de gasten van Marina Volendam gebruik van kunnen maken.

Uitzicht Smit Bokkum Volendam omgeving jachthaven Marina Volendam
ReserveerWebcam