Nieuws

Pret op het water!

Speciaal voor alle jonge watersporters in de omgeving organiseert Marina Volendam deze zomer  zeilcursussen in de optimist! Ideaal om uw kind of kleinkind op een leuke manier kennis te laten maken met de watersport. Gezellig én leerzaam! Na deelname ontvangt de cursist een diploma.

De optimist is dé jeugdboot om van jongs af aan alleen in te leren zeilen. Het is een eenmans jeugdzeilbootje met een lengte van 2,30 meter. Ze zijn gemaakt van keihard plastic, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Samen met de grote stabiliteit maakt dit de optimist tot een perfect lesbootje.

In 4 leuke lesdagen leren de kinderen zelf te zeilen in een ‘eigen’ boot.

De zeilcursus wordt aangeboden voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. De zeilcursussen starten vanaf 19 juli t/m 23 juli en van 9 augustus t/m 13 augustus. De kosten zijn 350,- per kind, maar heeft u een ligplaats in Marina Volendam of in Marina Makkum? Dan krijgt u 50% korting! 

Deel de leukste actiefoto op onze  Facebook of Instagram!

Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u bellen met 0299-320262, mailen naar info@marinavolendam of gezellig even langsgaan bij het havenkantoor van Marina Volendam.

Marina Volendam Jeugdzeilen
zeilles 2021
ReserveerWebcam