Nieuws

We hebben een heel mooi stukje toegestuurd gekregen van een van onze vaste gasten. Deze willen we u niet onthouden. Dhr. Nillesen, hartelijk dank voor uw mooie woorden.

Marina Volendam; een gastvrije en kindvriendelijke familiehaven.

We hebben voor het vierde jaar een vaste ligplaats in Marina Volendam. Dat is nu letterlijk onze thuishaven. Een haven waar je je ook makkelijk thuis voelt. Wij vinden het geweldige haven. De steigers, boxen en ‘uitvaarruimte’ zijn prima in orde. De faciliteiten in het havengebouw op de centrale pier zijn fantastisch, de toiletten en douches uitstekend onderhouden en schoon.

De havenmeesters slagen er steeds weer in om de gastvrije en dienende rol goed in te vullen. Elke ochtend vanaf 8:00 u verse koffie of thee in de overdekte lounge. Gratis leenfietsen voor het doen van een boodschap. Speelattributen voor kinderen tot ca 12 jaar ruim voorhanden. Ook is er een spartelbad voor peuters en kleuters. Wil je met je kind zeilen in/met een Optimist dan kun je die gewoon even gebruiken.

Tijdens het seizoen staan er ook twee speeltenten, (de chill en lego tent) op de centrale pier. In de vakantieperiode is er ook een animatieprogramma voor de kinderen.

We zien dan ook vaak dat passanten, vooral die met kinderen, een aantal dagen blijven hangen omdat de kids het zo naar hun zin hebben.

Onze kleindochters (5 en 3) komen graag en regelmatig bij ons aan boord in Volendam. Ze vermaken zich hier prima en hebben veel vriendjes en vriendinnen om mee te spelen.

We hopen nog jaren te kunnen genieten van al het moois dat Marina Volendam ons biedt.

Jan Nillesen

ReserveerWebcam