Uiterlijke verzorging rondom Marina Volendam

Beautique Elegance

Tijd voor jezelf en je lichaam. Dat is waar het in Beautique Elegance allemaal om draait. In een rustgevende ambiance zijn alle basisvoorwaarden geschapen, om uzelf eens heerlijk te laten verwennen.

U kunt bij Beautique Elegance terecht voor onder andere: gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, visagie, oneffenheden verwijderen, voetbehandelingen, litteken behandelingen, medische camouflage, ontharen en acne. Maak snel een afspraak.

Adres

Pieterman 5
1131 PW
Volendam

Telefoon

T 0299-320242
M 06-2011 4912

E-mail & website

info@wellnessvolendam.nl
www.wellnessvolendam.nl

Body Results

Body Results is gevestigd aan de jachthaven van Marina Volendam. Body Results is geen standaard sportschool. Zij willen mensen zoveel mogelijk helpen hun doelen te bereiken. Het is een high-end gym in Volendam, waar afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding centraal staat. Er worden met regelmaat lezingen en workshops georganiseerd om steeds weer de nieuwste informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid. De trainers van Body Results zijn goed opgeleid en enorm gemotiveerd om je zo goed mogelijk te helpen.

Bij Body Results wordt er getraind met groepen van maximaal 18 personen, waardoor de slogan ‘Now it’s Personal’ behouden blijft. Zo blijft ook de goede sfeer behouden en ontstaat er een hechte band tussen alle members.

Adres

Pieterman 9
1131 PW
Volendam

Telefoon

Michel: 06 52331323
Nancy: 06 24601642

E-mail & website

info@bodyresults.nl
www.bodyresults.nl

Fashion Marinapark

Fashion Marinapark

Fashion Marinapark is een kleding winkel, die gevestigd is op het Marinapark in Volendam. De winkel is heel goed bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Zij verkopen betaalbare dames-, heren- en kinderkleding, die stoer en eigentijds is.

Dames kleding: LTB Jeans-Cipo en Baxx-Miss Nickelson-Baker Bridge Dames
Heren kleding: LTB Jeans-MOD Jeans-Cipo en Baxx-Gabbiano-WAM Denim-Nickelson
Kinderkleding: Retour-Baker Bridge-Blue Rebel– Bellaire-Nickelson Junior–Rags Industry-Twinlife-Gabbiano tieners-Wam Tieners Zebra Trends-Dutch Heroes

Adres

Pieterman 2
1131 PW
Volendam

Telefoon

0299 322057

Website

www.facebook.com/kidsmarinapark

Glam Hair & Fashion uiterlijke verzorging omgeving jachthaven

Glam Hair & Fashion

GLAM Hair & Fashion aan het Marinapark is geopend op 31 oktober 2015 en opgericht door Kim Tempelaars. Hier kunt u terecht voor haar en kleding.

Adres

Pieterman 7
1131 PW
Volendam

Telefoon

0299 322088

Marina Clinic

Omdat u goed in uw vel mag zitten.
Marina Clinic is een zelfstandige kliniek voor tandheelkunde, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Onze klanten zitten na een behandeling vaak weer goed in hun vel. Ze kunnen weer lekker zichzelf zijn, en dan het liefst een mooie versie van zichzelf natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn; het is fijn om er goed uit te zien en ouder worden kan altijd nog. U bent altijd al mooi geweest en dat wilt u graag zo houden, toch? Wat mooi is, kan mooi blijven!

Wilt u zich weer zo jong voelen als u bent? Of wilt u er weer zo jong uitzien als u zich voelt? Vind een stukje van uw jonge zelf terug bij Marina Clinic.

Marina Clinic Uiterlijke verzorging omgeving Marina Volendam
Adres

Pieterman 1
1131 PW
Volendam

Telefoon

0299 – 399 088

ReserveerWebcam