Zeilschool en zeilbootverhuur Le Belle Charters

Bavaria Zeiljachtverhuur Jachthaven Marina Volendam
Zeilboot huren?

Le Belle Charters is gespecialiseerd in zeilbotenverhuur, zij laten niets aan het toeval over zodat u kunt genieten van uw vakantie.

Voor het huren van een zeiljacht in Nederland biedt Le Belle Charters u de keuze uit verschillende type zeilboten. De charter zeiljachten zijn van het merk Bavaria en compleet uitgerust.

Zeilschool

Zeilschool Le Belle Charters geeft de CWO zeillessen in Volendam op de Bavaria 30 Cruiser. Een klasse zeiljacht dat alles aan boord heeft, zowel met betrekking tot comfort als nautische techniek en veiligheid. Bij het aan boord gaan merkt u het direct, zeer compleet en brandschoon.

Bij de zeilcursus wordt volgens het boek “Leidraad voor kajuitjachtzeilers” gewerkt. Men kan daardoor tussen de lesdagen in, en naderhand tijdens uw eigen zeiltochten, altijd weer naslaan wat er behandeld is en hoe het ook al weer zat. Tijdens de lesdagen houdt de cursist samen met de instructeur een vorderingenstaat bij, zodat hij kan zien hoeveel hij geleerd heeft op de zeilles en wat er nog behandeld moet worden.

Zeilinstructie wordt gegeven volgens de eisen van het CWO. Wij geven de cursussen CWO I, II en III.

Jeugdzeilen

Marina Volendam organiseert deze zomer zeillessen in de Optimist voor de jeugd (7 t/m 12 jaar) vanuit Volendam.

In 4 leuke lesdagen leer je zelf  zeilen in een ‘eigen’ boot. Er wordt met maximaal 6 bootjes tegelijk gevaren onder leiding van een  instructeur met begeleidingsboot.

Voor vaste ligplaatshouders van Marina Volendam wordt de zeilcursus in de Optimist aangeboden voor 50% van de prijs! 

Jeugdzeilles, zeilschool Le Belle Charters
Zeilschool Le Belle Charters Marina Volendam Kinderen

Voor meer informatie of reserveringen:

Adres

Strandweg 2
1131 PM Volendam

Telefoon

+31-299-406019
+316-53349320

E-mail & Website

info@lebellecharters.com
www.lebellecharters.com

ReserveerWebcam