SERVICE

In Marina Volendam vindt u alles wat u nodig hebt!

Waterland Yacht Service locatie Volendam

Jachtservice

Vanaf de herfst van 2023 start Waterland de Yacht Service op locatie Volendam (Strandweg 2). Op de Marina Volendam is een werfterrein waar zij zullen winterstallen en werkzaamheden aan boten zullen uitvoeren. Als er iets stuk is aan de boot, is dat lastig en moet het zo snel mogelijk gerepareerd worden. Sommige reparaties kunnen terwijl de boot in het water ligt, andere reparaties zijn handiger op de kant. De volgende werkzaamheden voeren zij zelf uit:

  • Antifouling en poetsen
  • Tuigage vervangen
  • Gasinstallatie keuren
  • Kleine reparaties in hout of polyester

Heeft u een andere vraag? Dan helpen we graag verder. Wij weten vaak wie u goed kan helpen. Geef aan waar de boot ligt, dan kunnen wij inschatten waar u het beste naartoe kunt gaan.

Winterstalling

Winter 2023/2024 start Waterland Yacht Service met winterstalling op het werfterrein bij Marina Volendam (Strandweg 2). In de winterstalling hebben wij plaats voor ongeveer 150 schepen (zeilboten en motorboten). De schepen worden gestald op verhard terrein. Met onze mastenkraan kunnen wij de mast veilig hijsen en strijken als dit voor de winterstalling nodig is. Ook berging van de mast in het mastenrek behoort tot de mogelijkheden.

Diesel tanken

Bij Waterland Yacht Service kunt u Traxx Diesel tanken. Dit beschermt uw vaartuig tegen bacteriegroei. Op locatie Monnickendam vindt u blauwe diesel, een milieuvriendelijker alternatieve brandstof.

Jachtmakelaar

Wij werken veel samen met jachtmakelaar: White Whale Yachtbrokers.

Vertrouw op de ervaring van meer dan 2.000 succesvolle transacties.

Zeilboot of motorboot, binnenland of buitenland: uw boot is onze zorg. White Whale Yachtbrokers doen er alles aan om de koop en verkoop van een boot zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen. Zij nemen u letterlijk alle zorg uit handen. Objectief advies en een efficiënte werkwijze staan daarbij centraal. Een jachtmakelaar waarmee u vol vertrouwen in zee kunt gaan.

Watersportwinkel en sloepverhuur

Aan de jachthaven bevindt zich een watersportwinkel; Schröder Watersport.  Schröder Watersport is de grootste watersportspeciaalzaak in de regio met een enorm assortiment watersportaccessoires, zeilkleding, casual kleding, rubberboten en verkoop van gasflessen. Voor zowel de pleziervaart als de professionele vaart.

Zij hebben werkelijk alles op gebied van watersport. Zowel voor de zeilboot, de motorboot, de rubberboot als ook voor de sloep, maar ook de professionele vaart.

Huur een sloep

Heerlijk varen met een sloep van Schröder Watersport en de binnenwateren van Waterland verkennen. Vanuit de Marina Volendam vaart u via de Gouwzee naar Marken, Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Purmerend en Edam. Een prachtig binnenland met vele kleine wateren en natuurlandschappen.