SERVICE

In Marina Volendam vindt u alles wat u nodig hebt!

Le Belle Charters

Jachtservice

Le Belle Jachtservice heeft zich gespecialiseerd in jachtservice voor zeiljachten en jachtservice voor motorboten. Zowel het exterieur als het interieur van uw boot kan door Le Belle onderhouden worden. Hiervoor beschikken zij over een groot eigen terrein bij onze jachthaven.

Elk zeilschip en motorboot heeft op zijn tijd onderhoud – jachtservice nodig. Veel booteigenaren kunnen dit prima zelf. Anderen zijn aangewezen op een jachtwerf met jachtservice. Onderhoud verlenen aan zeiljachten vraagt om specifieke kennis. Een jacht onderhouden is een complexe zaak waar allerlei vormen van techniek in te vinden zijn.

U kunt bij Le Belle terecht voor nagenoeg alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op uw jacht.

Winterstalling

Wilt u uw boot of zeiljacht op de kant hebben deze winter, dan bent u bij Le Belle van harte welkom. U kunt zelf uw onderhoud aan uw boot verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om u boot geheel verzorgd door Le Belle te laten onderhouden.

Zeilmakerij en tuigerij

Vanaf heden heeft Le Belle Charters zijn services voor u uitgebreid.
Op ons terrein in Marina Volendam kunt u ook terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Zeilen repareren
  • Buiskappen, achtertenten of zeilhuiken repareren
  • Reparaties aan het staand en/of lopend want
  • Vervangen van het staand en/of lopend want

Samen met u bekijkt hij wat er mogelijk is. Door middel van een ruime voorraad materialen en de beschikbaarheid over het juiste materiaal kunnen zij u snel van dienst zijn.  Loop gerust eens binnen in het kantoor voor meer informatie.

Diesel tanken

Bij Le Belle Charters kunt u Traxx Diesel tanken. Dit beschermt uw vaartuig tegen bacteriegroei. Le Belle Charters is gevestigd in Marina Volendam.

Zeilschool en bootverhuur

Zeilschool Le Belle Charters geeft de CWO zeillessen in Volendam op de Bavaria 30 Cruiser. Een klasse zeiljacht dat alles aan boord heeft, zowel met betrekking tot comfort als nautische techniek en veiligheid. Bij het aan boord gaan merkt u het direct, zeer compleet en brandschoon.

Bij de zeilcursus wordt volgens het boek “Leidraad voor kajuitjachtzeilers” gewerkt. Men kan daardoor tussen de lesdagen in, en naderhand tijdens uw eigen zeiltochten, altijd weer naslaan wat er behandeld is en hoe het ook al weer zat. Tijdens de lesdagen houdt de cursist samen met de instructeur een vorderingenstaat bij, zodat hij kan zien hoeveel hij geleerd heeft op de zeilles en wat er nog behandeld moet worden.

Zeilinstructie wordt gegeven volgens de eisen van het CWO. Zij geven de cursussen CWO I, II en III.

Jachtmakelaar

Wij werken veel samen met jachtmakelaar: White Whale Yachtbrokers.

Vertrouw op de ervaring van meer dan 2.000 succesvolle transacties.

Zeilboot of motorboot, binnenland of buitenland: uw boot is onze zorg. White Whale Yachtbrokers doen er alles aan om de koop en verkoop van een boot zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen. Zij nemen u letterlijk alle zorg uit handen. Objectief advies en een efficiënte werkwijze staan daarbij centraal. Een jachtmakelaar waarmee u vol vertrouwen in zee kunt gaan.

Watersportwinkel en sloepverhuur

Aan de jachthaven bevindt zich een watersportwinkel; Schröder Watersport.  Schröder Watersport is de grootste watersportspeciaalzaak in de regio met een enorm assortiment watersportaccessoires, zeilkleding, casual kleding, rubberboten en verkoop van gasflessen. Voor zowel de pleziervaart als de professionele vaart.

Zij hebben werkelijk alles op gebied van watersport. Zowel voor de zeilboot, de motorboot, de rubberboot als ook voor de sloep, maar ook de professionele vaart.

Huur een sloep

Heerlijk varen met een sloep van Schröder Watersport en de binnenwateren van Waterland verkennen. Vanuit de Marina Volendam vaart u via de Gouwzee naar Marken, Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Purmerend en Edam. Een prachtig binnenland met vele kleine wateren en natuurlandschappen.