OVER ONS

Jarenlange ervaring

Onze jachthaven is in 2007 geopend en is een zusterhaven van Marina Makkum. U kunt dus genieten van 2 ligplaatsen voor de prijs van 1.

Typisch Volendams

De haven heeft een luxe en typisch Volendamse uitstraling en is heel toegankelijk. Het havenkantoor bevindt zich middenin de haven en heeft groots uitzicht over de haven. Het is een replica van de visafslag aan de oude haven van Volendam. De sfeer is warm en gezellig.

Jachtservice

Voor jachtservice, winterstalling, zeilmakerij en tuigerij kunt u terecht bij Waterland Yacht. Hij heeft zich gespecialiseerd in jachtservice voor zeiljachten en motorboten. Zowel exterieur als interieur. Hiervoor beschikken zij over een groot eigen terrein bij onze jachthaven.

Pittoreske omgeving

Rondom Marina Volendam bevinden zich talloze cafeetjes, restaurantjes en winkeltjes. Tevens loopt u vanuit onze haven direct over de beroemde dijk van Volendam. Daar kunt u genieten van het uitzicht en de weelde van het dorp.

Perfecte uitvalsbasis

De perfecte full-service uitvalsbasis op het IJsselmeer! Gelegen net onder de rook van Amsterdam, direct aan het Markermeer en het gezellige centrum van Volendam. Met meer dan 500 ligplaatsen is onze jonge jachthaven voorzien van de meest luxe faciliteiten. Wij laten u genieten voor een eerlijke prijs!

35Jaar ervaring
500Ligplaatsen
5Sterren comfort
6Havenmeesters

Wij staan altijd voor u klaar!

U vraagt, wij draaien! De klant staat bij ons centraal. Wij helpen u graag waar nodig en de koffie staat altijd klaar.

Faciliteiten