LENEN EN HUREN

In Marina Volendam vindt u alles wat u nodig hebt!

Fietsen lenen en huren

Leenfietsen

Wilt u snel even een klein boodschapje halen in het dorp? Dan kunt u een van onze leenfietsen meenemen, als deze beschikbaar zijn. Ze staan geparkeerd voor het havenkantoor.

Fietsverhuur

Wilt u Volendam en omgeving bezichtigen? Huur dan voor € 10,00 een fiets voor een hele dag bij het havenkantoor. Ook hebben wij een aantal leuke fietsroutes gemaakt, deze zijn gratis te verkrijgen bij het havenkantoor of hieronder downloaden. Wilt u uitgebreidere fietsroutes dan kunt u deze kopen bij het VVV kantoor in Volendam.

BBQ op waterreservoir lenen

Krijgt u visite en wilt u samen barbecuen? Dat kan! In het hoogseizoen kunt u bij het havenkantoor gratis elektrische barbecues lenen. Dit zijn speciale veilige elektrische barbecues met waterreservoir. Gewone barbecues zijn niet toegestaan in onze haven.

Deze barbecues kunt u gebruiken op de daarvoor bestemde plaatsen in de jachthaven. Wij hebben een aantal plaatsen gecreëerd waar u met (klein) gezelschap kunt genieten.

Bibliotheek

Lekker wegzakken in de kuip met een goed boek? Heeft u niets mee en wilt u graag wat lezen? In het havenkantoor hebben wij een kleine bibliotheek. Hier kunt u gratis boeken lenen of ruilen.

Bagagekarren lenen

Draag uw bagage gemakkelijk met de bagagekarren van Marina Volendam. Bij aankomst op de parkeerplaats staan er bij de uitgang bagagekarren. Wanneer u een vaste ligplaats heeft bij Marina Volendam, ontvangt u een speciale munt om de bagagekarren te openen. Zo kunt u makkelijk uw bagage naar de boot brengen. Ook in de jachthaven staan een aantal karren opgesteld.

Waterslangen lenen

Bij Marina Volendam kunt u gebruik maken van de waterslangen als u deze zelf niet aan boord heeft. De waterslangen hangen buiten bij het havenkantoor. De slangen zijn voorzien van een gardena-koppeling. Bij elke twee boxen zitten twee wateraansluitingen.

Optimist lenen

Als gast van Marina Volendam kunt u in het hoogseizoen gebruikmaken van de optimistjes. Zo kunt u uw kind of kleinkind alvast leren zeilen. De optimistjes kunt u lenen bij het havenkantoor.