KIDS

Als uw kind geniet, geniet u toch ook?

Speeltoestellen in de jachthaven

Op de hoofdsteiger bevinden zich tal van leuke speelattributen. Zo hebben we een leuk verkeerspleintje aangelegd met een garage. Hier kunnen de jonge kinderen zich vermaken met alle loopautootjes en motortjes.

Daarachter staat een glijbaan met een piratenschip, waar de jonge schippers alvast kunnen oefenen.

Ook hebben wij een voetbaltafel en een pingpong tafel neergezet voor de oudere kinderen (en ouders 🙂 een boter kaas en eieren bord. ’s Zomers kunnen de kids lekker springen op het springkussen voor het havenkantoor.

’t Spettereiland

Achterin de haven kunnen de jongste gasten samen met hun ouders genieten van ’t Spettereiland. Urenlang spetterplezier gegarandeerd.

Het zwemparadijs is in het hoogseizoen elke dag geopend van 09:30 tot 19:00 uur.

Kinderanimatie

In het hoogseizoen kunt u uw kinderen met een gerust hart bij ons animatieteam brengen. Jong of oud, er is voor ieder wat wils. We hebben een speeltent op de steiger staan met allerlei speelgoed. Hier kunnen ze lekker knutselen en spelletjes doen. Door de dag heen worden er vele activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten vinden allemaal plaats bij de speeltent.

Het animatieprogramma vindt u hier.

Chill-out
Voor de oudere kinderen hebben we de Chill-Out. In deze tent staat een grote televisie met een paar heerlijke zitzakken, twee tablets en daar kunnen ze gebruikmaken van gratis WIFI.

Jeudzeilcursussen in de optimist

Speciaal voor alle jonge watersporters in de omgeving organiseren wij deze zomer  zeilcursussen in de optimist! Ideaal om uw kind of kleinkind op een leuke manier kennis te laten maken met de watersport. Gezellig én leerzaam! Na deelname ontvangt de cursist een diploma.

De optimist is dé jeugdboot om van jongs af aan alleen in te leren zeilen. Het is een eenmans jeugdzeilbootje met een lengte van 2,30 meter. Ze zijn gemaakt van keihard plastic, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Samen met de grote stabiliteit maakt dit de optimist tot een perfect lesbootje.

In 4 leuke lesdagen leren de kinderen zelf te zeilen in een ‘eigen’ boot. De zeilcursus wordt aangeboden voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar en starten vanaf 19 juli t/m 23 juli en van 9 augustus t/m 13 augustus. Kosten zijn 350,- per kind, maar heeft u een ligplaats in Marina Volendam of in Marina Makkum? Dan krijgt u 50% korting! 

En nog veel meer…

  • Kinderbadje bij douches
  • Gratis waterijsjes hoogzomer